Maanrakennuspalvelu Mikko Lyytinen Oy

Rekrytointi

Tule meille töihin

Maanrakennuspalvelu Mikko Lyytinen Oy on vuonna 1980 perustettu kuopiolainen maa- ja yhdyskuntarakentamisen ammattilainen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua maa-, vesi-, teollisuus- ja betonirakentamisessa sekä rakennusteknisissä mittauksissa.

Haemme aika ajoin vahvistusta ammattilaisten joukkoomme. Hae avointa paikkaa tai täytä avoin hakemus ja kerro minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Avoimet työpaikat

Maanrakennustyöntekijä

Etsimme maanrakennustyöntekijää Kuopion ja lähiseudun työmaille

Lisätietoja:

Tommo Toroi
040 753 6354
tommo.toroi@maanrakennyslyytinen.fi

Työnkuvaus:
Työkohteinasi ovat monipuolisten rakennustyömaiden perustus- ja maanrakennustyöt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Toivomme sinulta alan koulutusta tai muutoin alalta kertynyttä kokemusta sekä ammattitaitoa, työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua tehdä fyysistä työtä sekä oma-aloitteista otetta työhön. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen putkitöistä ja pientyökoneiden käytöstä.

Jos olet kiinnostunut tai sinulla on kysyttävää, niin ota meihin yhteyttä. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla. Laitathan mukaan oman CV:n, niin päästään puhumaan asiaa.

Mittamies, mittaaja, kartoittaja

Haemme joukkoomme rakennusmittajaa. Toimenkuvana on toimia mittamiehenä vaihtelevilla rakennustyömailla teollisuus-, betoni sekä maa- ja yhdyskuntarakentamisen parissa.

Lisätietoja:

Tommo Toroi
040 753 6354
tommo.toroi@maanrakennyslyytinen.fi

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Oletpa alalla jo pidempään toiminut tai perustaidot omaava uransa alkupuolella oleva itsenäiseen mittaustyöhön kykenevä tekijä tule vahvistamaan osaavaa joukkoamme. Työ edellyttää mittalaitteiden (takymetri , gps) osaamista sekä 3d-win tai muun mittausohjelman käyttöä sekä kykyä selviytyä itenäisesti työtehtävistä. Käytössämme on Trimblen mittalaitteet ja 3d-win maastomittausohjelma sekä tarvittaessa muita ohjelmistoja.
Eduksi luettaan koneohjausjärjestelmien kanssa toimiminen, drone kuvaukset ja rakennusalan tuntemus.

Työnkuvaus:

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, tueksesi organisaatiomme ammattilaisten tuen sekä laadukkaat työvälineet.
Palkkaus kokemuksen ja osaamisen mukaan neuvoteltavissa.

Avoin hakemus